english magyar

Nálunk Ön a pilóta - Bemutató repülés

 

Ha nincs ideje egy teljes élményrepülési programra, vagy nem tudja eldönteni, hogy Önnek való-e a szimulátor repülés, most kedvező áron, 15 perc alatt Ön is megízlelheti a „Földre Szállt Élményt”.

Erre a rövid repülésre előzetesen nem vásárolható beszállókártya illetve időpont foglalást NEM tudunk elfogadni, a korábban lefoglalt élményrepülések miatt nem minden esetben tudjuk biztosítani a repülés lehetőségét. Ha valamelyik szimulátor központunk közelében jár, van 15 perce, és Boeing 737NG szimulátorunk éppen szabad, ne álljon ellen a kísértésnek, repüljön egyet velünk.

A repülés helyszínét Budapest (LHBP 31/13), New York (KJFK 31/13) és London (EGLL 09/27) repterek közül Önnek kell kiválasztania. A repüléshez szélcsendes, napsütéses időjárást állítunk be, hogy a felszállással ellentétes irányú leszállásnak ne legyen akadálya.

Azonnali felszállás, majd emelkedés után visszafordulunk az indulási repülőtér felé és a gépet felkészítjük a leszállásra, melyet a felszállással ellentétes irányban hajtunk végre. Az idő rövidsége miatt a gép rendszereinek bemutatására, a repülési eljárások ismertetésére sajnos nincs idő, azonban „első tiszt” kollégánk aktív segítségével egy rövid betekintést nyújtunk a pilóták munkájába, a szimulátor működésébe.

 

Árainkról a Szimulátor Központ menüben tájékozódhat.